WSRC-11

WSRC 11 Vienna

WSRC 11 Vienna: Globalna konferencija o soji okuplja stručnjake iz celog sveta

Uzbudljiva globalna konferencija WSRC 11 Vienna, posvećena isključivo soji, privukla je vodeće stručnjake iz poljoprivredne industrije iz različitih delova sveta. Ovaj značajan događaj, koji se održava od 18. do 23. juna, pruža platformu za razmenu ideja, raspravu o najnovijim trendovima i inovacijama u proizvodnji soje.WSRC 11 Vienna je okupio veliki broj učesnika iz različitih sektora industrije soje, uključujući naučnike, istraživače, poljoprivredne inženjere, agroekonomiste, proizvođače hrane i predstavnike vlade. Ova međunarodna konferencija pruža priliku za umrežavanje i uspostavljanje saradnje između stručnjaka iz različitih delova sveta. Tokom trodnevnog događaja, učesnici će imati priliku da prisustvuju brojnim panel-diskusijama, predavanjima i radionicama fokusiranim na ključne aspekte proizvodnje soje. Diskusije će obuhvatiti teme kao što su inovativne metode uzgoja, tehnološki napredak, genetski inženjering, upravljanje bolestima i zaštita useva, kao i tržišni trendovi i prilike za unapređenje sektora soje.

Jedan od istaknutih govornika na konferenciji biće dr. Ana Ramirez, priznata svetska stručnjakinja za genetsko poboljšanje useva soje. Ona će podeliti svoje znanje i iskustvo u primeni naprednih tehnologija za povećanje prinosa i otpornosti useva soje na bolesti i ekstremne vremenske uslove.

Pored brojnih međunarodnih stručnjaka, konferencija WSRC 11 Vienna će ugostiti i dva istaknuta stručnjaka iz Srbije. Dr. Marko Miladinović, renomirani agronom iz Srbije, imaće priliku da podeli svoje bogato iskustvo u oblasti uzgoja soje i primene novih tehnologija u cilju povećanja prinosa. Takođe, dr. Jovana Vasiljević, stručnjakinja za održivu poljoprivredu, će predstaviti svoje istraživanje o uticaju agrotehnika na smanjenje ekološkog otiska proizvodnje soje. Njihovo učešće će doprineti bogatstvu znanja i raznovrsnosti perspektiva koje će biti predstavljene na konferenciji.

Pored panela i predavanja, WSRC 11 Vienna će ugostiti i izložbu najnovijih tehnologija, proizvoda i usluga u vezi sa proizvodnjom soje. Ova izložba pruža priliku kompanijama i startapima da predstave svoje inovacije i tehnološka rešenja koja unapređuju proizvodnju i održivost industrije soje.

Organizatori konferencije izražavaju zadovoljstvo zbog velikog interesovanja i učešća stručnjaka iz celog sveta. Veruju da će WSRC 11 Vienna pružiti dragocenu platformu za razmenu znanja i stvaranje novih poslovnih mogućnosti u sektoru soje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *